BOOSTA RELATIONEN - GRATIS PARKURS

Går relationen på sparlåga? Har ni svårt att kommunicera med varandra? Eller vill ni kanske helt enkelt få ny inspiration?

 • Omfattning

  Var med på den här GRATIS kursen som består av tre lektioner och en bonuslektion. Ni bestämmer själva takten, men jag föreslår att ni gör lektionerna med minst några dagars mellanrum, så att ni mellan lektionerna hinner träna på det ni lär er. Din partner behöver också registrera sig för att få lektionerna i sin egen mejl, eller så får du vidarebefordra dem till din partner.

 • Innehåll

  Skapa mer djup och närhet i er relation. Upptäck mer om er själva och varandra. Bli ärligare och förbättra er kommunikation. Skapa mer glädje i relationen. Lär er kommunicera från hjärta till hjärta och så får ni några tips om vilka kvaliteter i relationen som ni behöver utveckla för att få en riktig relationsboost! Varje lektion innehåller en text som tar upp lektionens tema samt övningsuppgifter som ni först utför på egen hand och därefter tillsammans.

 • För vem/vilka?

  Passar par i alla åldrar och livsfaser. Har du inte fått med dig din partner på den här kursen ännu, så kan du ändå göra nästan alla uppgifterna själv och förhoppningsvis ta med dig ny kunskap in i relationen. Kanske blir din partner intresserad? Hur som helst, om du själv förändrar dig, så kommer även relationen att påverkas och förändras. 

KURSINNEHÅLL

 • 1

  Boosta Relationen!

  • Lektion 1 - Självkännedom är en förutsättning för bra relationer

  • Lektion 2 - Ärlig kommunikation

  • Lektion 3 - Karaktärsdrag som utvecklar relationen

  • Bonuslektion - Kontroll/Frihet i relationen

INVESTERING

PRESENTATION

Om mig

Mitt namn är Gunilla Wigertz och det är jag som är er kursledare. Jag har arbetat som livs- & relationscoach, EFT-terapeut och kursledare i flera år och kan hjälpa er att komma vidare. Jag tar emot klienter i Norrköping och Katrineholm, samt online via Skype och Messenger.

För mer info om mig och min verksamhet: www.relationscoachen.nu

Varmt välkomna till gratiskursen!

REKOMMENDATIONER

Omdömen om Relationscoachen

Den bästa investeringen jag gjort för mig själv på väldigt länge!

Tilda Nordh, 28 år, entreprenör

Jag har utsatt kropp och själ för mer än vad en ung tjej skulle behöva klara av. Frivilligt för att skapa framgång, men det gick så långt att jag började ifrågasätta livets mening. För att orka gick jag på autopilot, som en robot ungefär. Det blev en kamp att kliva upp varje morgon. Problemlösning blev min enda syssla. Det var ingen som såg det på utsidan, men på insidan brann det. Jag förstod det inte då. Och inte förrän nu, tre år senare börjar jag läka och hitta tillbaka till den livsglada och nyfikna tjejen jag en gång var. Jag köpte ett 8-timmars paket av Gunilla. Det är den bästa investeringen jag gjort för mig själv på väldigt länge! Hon lät mig inte gå ut igenom dörren med kvarstående problem - hon hjälpte mig att lösa upp dem. Hon gav mig ett helt nytt perspektiv på livet genom fakta och forskning, personliga berättelser och ett genuint intresse av att vilja förstå och hjälpa mig.

Du hjälper så många genom alla dina olika kompetenser...

Maria Nilsson, innehavare hälsokostaffären Big Heart, Norrköping

När man känner dig, så blir man varm & glad, för man vet hur fin och generös du är som person och den mest sympatiska människa jag vet. Du hjälper så många genom alla dina olika kompetenser och det är lätt att rekommendera dig.

Professionalitet och ett genuint intresse för människor...

Maria Lindberg, 59 år, utbildare/coach

Professionalitet och ett genuint intresse för människor och att vilja hjälpa. Varm, mjuk och inkännande energi.